GALAXYWEBDESIGN

Design & Hosting met oog voor uw wensen

HOSTINGPAKKET - WEBDESIGNPAKKET - ONDERHOUDSPAKKET

 

VOORDELEN ACTUEEL HOUDEN VAN DE WEBSITE: KLANTEN BLIJVEN TERUGKOMEN OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN -  UW INFORMATIE IS BINNEN EEN PAAR UUR VERNIEUWD -  U HOEFT ZELF NIETS TE DOEN
Uw website altijd actueel?
Galaxywebdesign helpt u de website actueel te houden. Het onderhoud van een site is van groot belang om bezoekers te behouden. Een ondernemer heeft het echter vaak al druk genoeg.

 

 

Doel
Het laatste nieuws op uw website plaatsen, uw nieuwste producten aan de bezoekers laten zien, enzovoort. Allemaal zaken die uw site levendig en leuk voor bezoekers houdt. Dit kost erg veel tijd zult u waarschijnlijk zeggen, maar dat hoeft niet! Galaxy Webdesign kan uw informatie automatisch bijwerken of de door u aangeleverde teksten verversen.
Mogelijkheden
Het is mogelijk uw website in een bepaalde periode te vernieuwen. Dit kan bijvoorbeeld per week maar ook per kwartaal. Het is aan te raden eventuele foto's te veranderen en de teksten aan te passen omdat de klant graag op de hoogte wil blijven van actuele informatie bijvoorbeeld een nieuw product.

 

 

 

- Working together to make it work -

 

 

Belang
Waarom zou u nou uw website actueel willen houden? Het antwoord hierop is heel eenvoudig, om uw bezoekers te boeien en te blijven boeien. Stelt u zichzelf eens voor: U komt op de site en ziet dat de website er precies hetzelfde uit ziet als een jaar geleden. Waarom zou deze bezoeker dan terug komen? Men moet een bezoeker niet alleen zien als een potentiŽle klant, maar ook als reclamemedium. Uw website actueel houden is noodzakelijk om uw website succesvol te maken, en te houden.

© 2006-2007 GALAXYWEBDESIGN
webmaster@galaxywebdesign.nl


Disclaimer