GALAXYWEBDESIGN

Design & Hosting met oog voor uw wensen

HOSTINGPAKKET - WEBDESIGNPAKKET - ONDERHOUDSPAKKET

HOSTING, VOORDELIG EN BETROUWBAAR

Bent u op zoek naar een shared hosting partner voor uw website? GALAXYWEBDESIGN is betrouwbaar, betaalbaar en snel. We werken alleen met de allerbeste servers, rekenen zeer aantrekkelijke prijzen en staan garant voor een snelle en vlekkeloze verbinding.

Op onze website vindt u alles over shared hosting.
Kijkt u rustig rond, we hebben verschillende zeer complete pakketten voor zowel particulieren als bedrijven. Zo bent u gegarandeerd van een passende oplossing voor een goede prijs.
WAT IS HOSTING?
Een website is pas toegankelijk voor bezoekers, wanneer hij op het internet geplaatst wordt. De site krijgt dan een plek op een webserver. Dit noemen we hosting. GALAXYWEBDESIGN beschikt over schijfruimte op deze webserver. Voor een gering bedrag per maand verhuren we deze schijfruimte aan tal van bedrijven en particulieren.

Uitstekende service!
Maar hosting is meer dan alleen het verhuren van schijfruimte. Het betekent ook: snel reageren op eventuele problemen en voortdurend zorg dragen voor een verbinding op topniveau. Maximale snelheid, goede beveiliging en een feilloos werkend e-mailsysteem.

Een back-up van al uw gegevens is bij ons standaard.
Bij ons zijn uw gegevens dus in goede handen. Bovendien zijn al onze pakketten voorzien van spamfilters en antivirussoftware.
 

 

2006-2007 GALAXYWEBDESIGN
webmaster@galaxywebdesign.nl


Disclaimer